سیستم های موجود در ایران
|
سیستم SGS - P1
سطح SLA+CaP coating
|
|
|
قطر 3.2 - 3.75 - 4.2 - 5 - 6
طول 6 - 8 - 10 - 11.5 - 13 - 16
|
سیستم SGS - P7
سطح SLA+CaP coating
|
|
|
قطر 3.2 - 3.75 - 4.2 - 5 - 6
طول 6 - 8 - 10 - 11.5 - 13 - 16
|
|
- سطح SBTC
- داشتن طول 6 و 16
- وارانتی مادام العمر
- تنوع قطعات پروتزی
- پلتفرم سوئیچینگ
تاریخچه
کمپانی SGS، یکی از پیشروهای صنعت ایمپلنت های دندانی می باشد که با هدف ارائه خدماتی برتر و شعار “All solutions for a perfect smile” در لینخشتاین سوئیس پایه گذاری گردید. ایمپلنت های SGS بر پایه تکنولوژی سوئیس تولید می شوند و دارای قیمتی رقابتی هستند.
یکی از نقاط قوت کمپانی SGS، پشتیبانی و خدمات قوی و شبکه توزیع جهانی است که به مشتریان خود ارائه می دهد.
سال 2009 نقطه عطف کمپانی SGS می باشد زیرا در این سال شعبه جدید آن در بوداپست مجارستان با متراژ 2500 متری و مجهز به خط بسته بندی استریل، تدارکات و توزیع فعالیت خود را آغاز نمود و باتوجه به موقعیت جغرافیایی مجارستان و قرار گرفتن آن در مرکز اروپا، ارائه خدمات را پیش از پیش برای کمپانی SGS آسان نموده است.
همچنین در سال 2013، SGS مرکز آموزشی خود را با هدف برگزاری دوره های آموزشی ایمپلنت برای تمامی دندانپزشکان و جراحان دهان در سراسر دنیا دایر نمود.
معرفی سیستم ایمپلنتی SGS
تمامی ایمپلنت ها از گرید 5 آلیاژ تیتانیوم با پوششی اختصاصی با نام SBTC ساخته شده اند و بطور رندوم توسط کنترل کیفیت سه گانه مورد چک و بررسی قرار می گیرند. محصولات SGS دارای تائیدیه ISO، CE و همچنین مجوز فروش در آمریکا هستند.
سطح فیکسچرهای SGS تحت پروسه الکتروشیمیایی از مخلوطی کلسیم فسفات (SBTC) پوشیده می شود که این امر پوشش کامل و یکنواخت سطح را تضمین می نماید.
سطح SBTC
SBTC، سطح زیست فعال متشکل از کلسیم فسفات است که به عنوان بستری برای استئوبلاست ها عمل کرده بطوری که باعث افزایش اتصال و القای تکثیر آنها می گردد. مطالعات انجام شده نشان دهنده افزایش 40 الی 60 درصدی سطح تماس استخوان و ایمپلنت بوده، بطوری که افزایش سطح تماس استخوان و ایمپلنت، بعد از گذشت چهارده روز و همچنین افزایش میزان ترشح استئوکلسین، بعد از گذشت 30 روز کاملاً قابل مشاهده می باشد.
SBTC، دارای دو فاز کلسیم فسفات با حلالیت متفاوت است:
سطح خارجی دارای حلالیت بالایی است و در کلسیفیکاسیون دخیل می باشد بطوری که بعد از حل شدن آن، فسفات و کلسیم با غلظت بالایی در محیط رها می شود و منجر به القای استئوژنز و افزایش میزان مینرالیزاسیون و در نتیجه القای استخوان سازی و تشدید استئواینتگریشن در کوتاه مدت می گردد.
اما سطح داخلی کلسیم فسفات متشکل از کریستال های ریز هیدروکسی آپاتیت با حلالیت کم می باشد که این امر منجر به آزادسازی یون ها به صورت بسیار آهسته و در نتیجه القای استخوان سازی در طولانی مدت می گردد.
سطح SBTC بعد از گذشت 6 الی 12 هفته بطور کامل حل می شود و با لایه ایی از بافت استخوان جدید جایگزین می گردد.
+ از مزیت های این سطح می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- عدم ایجاد تحریک بدن و ایجاد پاسخ های دفاعی و التهابی
- تحریک مینرالیزاسیون استئوبلاست
- افزایش سنتز کلاژن و تمایز استئوبلاست ها به کلاژن
- تسریع و القای روند هیلینگ و کاهش مدت زمان لازم برای هیلینگ
- افزایش سطح تماس فیکسچر با استخوان بواسطه طراحی منحصر بفرد آن
- هیدروفیل عالی و قدرت بالای جذب خون
- افزایش پایداری اولیه
- پشتیبانی فعال از اتصال استخوان و ایمپلنت
- عدم اکسیداسیون خود به خودی سطح تیتانیوم بواسطه پوشش CaP
- افزایش ویژگی استئوکانداکشن سطح فیکسچر
- سازگاری زیستی
- پوشش نازک
- دارای ساختار کریستالی و ارائه سطح وسیع
- حلالیت و میزان جذب کنترل شده
- منافذ بسیار کوچک با اثر کاپیلاری عالی برای مایعات
کمپانی SGS ایمپلنت های خود را در چهار لاین پلتفرم 3.75، پلتفرم کونیکال، پلتفرم نرو کونیکال و ایمپلنت های One-Piece تولید کرده است که به نظر می آید در ایران تنها لاین پلتفرم 3.75 با نام های P1 و P7 موجود می باشد.
تهیه کننده: واحد نقد و بررسی و تحلیل دندال
تاریخ انتشار: 1396/05/17