بیمه آتش سوزی - بیمه سامان

  ناموجود 

خلاصه اطلاعات

بیمه نامه آتش سوزی بنا و تمامی تجهیزات و اثاثیه مکان موردنظر را بطور کامل در برابر خسارات ناشی از آتش سوزی، صاعقه و انفجار، زلزله، سرقت، ترکیدگی لوله آب، شکست شیشه و دیگر موارد تحت پوشش قرار می دهد.

 
موجود شد، مرا مطلع کن.

  • ناموجود
  • Free

آپشن خرید اقساطی: *ویژه سبد خرید های 50 میلیون تومان به بالا

اول، تعداد اقساط را انتخاب به به سبد اضافه کنید. سپس، کالاهای مورد نیاز دیگر را به دلخواه به سبد اضافه افزوده تا جمع سفارش حداقل مبلغ ۵۰ میلیون رسیده و بعد تا مرحله پرداخت پیش بروید. در آنجا، گزینه پرداخت اقساطی را انتخاب تا دفترچه اقساط الکترونیکی نمایش داده شود و شما بتوانید سفارش خود را ثبت کنید. جزئیات بیشتر پس از انتخاب گزینه درگاه اقساطی نمایش داده می‌شود.

روش پرداخت: اقساط 3 ماهه

نوع تسویه: 25٪ نقد + 3 چک یک ماهه

پیش پرداخت: ‎0 تومان (25.00%)

تعداد قسط: 3

ارزش افزوده: ‎0 تومان

مبلغ هر قسط: ‎0 تومان

مابه التفاوت قیمت نقدی و اقساطی ‎0 تومان

قیمت تمام شده کالا: ‎0 تومان

روش پرداخت: انتخاب تعداد اقساط

پیش پرداخت: ‎0 تومان (0.00%)

تعداد قسط: 1

ارزش افزوده: ‎0 تومان

مبلغ هر قسط: ‎0 تومان

مابه التفاوت قیمت نقدی و اقساطی ‎0 تومان

قیمت تمام شده کالا: ‎0 تومان

بیمه نامه آتش سوزی بنا و تمامی تجهیزات و اثاثیه مکان موردنظر را بطور کامل در برابر خسارات ناشی از آتش سوزی، صاعقه و انفجار، زلزله، سرقت، ترکیدگی لوله آب، شکست شیشه و دیگر موارد تحت پوشش قرار می دهد.

     

انواع رشته های بیمه آتش سوزی

- بیمه آتش سوزی منازل مسکونی

در این رشته از بیمه آتش سوزی، ساختمان، تاسیسات و اثاثیه منازل شما تحت پوشش قرار می گیرد.

- بیمه آتش سوزی صنعتی

این نوع بیمه نامه شامل کلیه کارخانجات شامل صنایع غذایی، آشامیدنی، دخانیات، نساجی، پوشاک، چرم، چوب، کاغذ، مقوا، چاپ و صحافی، شیمیایی، محصولات کانی غیرفلزی، فلزات اساسی و صنایع متفرقه می شود و طی آن  ساختمان، تاسیسات، ماشین‌آلات، مواد اولیه، موجودی انبارو کالای ساخته شده هریک از مراکز یاد شده را می‌توان در مقابل خطرهای آتش‌سوزی، انفجار، صاعقه و همچنین کلیه خطرهای اضافی به قیمت روز بیمه نمود.

- بیمه آتش سوزی غیرصنعتی

شامل واحد های تجاری، فروشگاه‌های تجاری، تعمیرگاه‌ها، بیمارستان‌ها، اماکن عمومی، ساختمان‌های اداری، بنگاه‌های معاملاتی، مراکز پخش دارو، فروشگاه‌های مواد غذایی و پروتئینی، آموزشگاه‌ها، مراکز خدماتی و سایر موارد مشابه می‌باشد. ساختمان، تأسیسات، موجودی اثاث ثابت و همچنین دکوراسیون هر یک از مراکز یاد شده را می‌توان در مقابل خطرهای آتش‌سوزی، انفجار، صاعقه و نیز کلیه خطرهای اضافی بیمه نمود.

  

بیمه آتش سوزی چه خطراتی را تحت پوشش قرار می دهد؟

- خطرات اصلی

- خطرات اضافی

  

نکات قابل توجه

- خطرات اضافی را به تنهایی نمی‌توان تحت پوشش قرار داد و در ابتدا باید بیمه‌ گزار خطرات اصلی را خریداری کند و به تبع آن خطرات اضافی تحت پوشش قرار گیرند.

- هر یک از خطرات اضافی دارای نرخ جداگانه هستند که باید در صورت درخواست بیمه‌ گزار نرخ آن به نرخ خطرات اصلی اضافه و حق بیمه توسط بیمه‌ گزار پرداخت شود.

- اوراق بهادار، پول نقد و از این دست اموال تحت پوشش بیمه آتش‌سوزی قرار نمی‌گیرند.

- پوشش سرقت نیازمند مجهز بودن مکان موردنظر به دوربین و دزدگیر می باشد.

- در بیمه نامه های آتش سوزی صنعتی وغیرصنعتی بازدید توسط کارشناسان الزامی بوده تا در صورت نیاز پیشنهادات کاهش خطرات احتمالی و توصیه های ایمنی در بیمه نامه درج گردد و حتی در بعضی از موارد ضمانت اجراهای خاص تعیین می گردد.

- در بیمه آتش‌سوزی ارزش ساخت بنا مهم می باشد نه ارزش زمین. طبعاً ملکی که ارزش ساخت بنا در آن بیشتر باشد سرمایه بیشتری محسوب می‌شود و باید حق بیمه بالاتری را بپردازد.

   

راهنمای پرداخت خسارت بیمه آتش سوزی

در صورت بروز حادثه بیمه گذار که می تواند مالک، ذینفع و یا نماینده حقوقی بیمه گذار باشد، می بایست حداکثر ظرف مدت 5 روز از زمان اطلاع از وقوع حادثه را به صورت کتبی و با تکمیل فرم اعلام خسارت به واحد صدور بیمه نامه اعلام خسارت نماید.

ارزیابی خسارت

- در صورتی که مالی به کمتر از قیمت واقعی بیمه شده باشد بیمه گر فقط به تناسب مبلغی که بیمه کرده است با قیمت واقعی مال مسئول خسارت خواهد بود.

- قیمت واقعی مورد بیمه در زمان بروز خسارت بر این اساس که بیمه را نباید وسیله انتفاع قرار داد، محاسبه خواهد شد.

- در صورتی که مبلغ خسارت وارده مورد توافق نباشد، بیمه گر و بیمه گزار حق دارند درخواست تعیین میزان خسارت وارده را به وسیله هیئتی مرکب از سه نفر کارشناس به شرح زیر بنمایند:

الف) هر یک از طرفین یک نفر کارشناس انتخاب و کتباً به طرف دیگر معرفی می نماید. کارشناس منتخب متفقاً نسبت به تعیین کارشناس سوم اقدام خواهند نمود. در صورتی که یکی از طرفین کارشناس منتخب خود را در مدت ده روز از تاریخ اعلام طرف دیگر انتخاب ننماید و یا کارشناسان منتخب در تعیین کارشناس سوم ظرف مدت یک ماه از تاریخ آخرین انتخاب و اعلام به توافق نرسند، درخواست تعیین کارشناس یا کارشناسان تعیین نشده به دادگاه ذی‌صلاح تقدیم خواهد شد.

ب) هر یک از طرفین می توانند در صورتی که کارشناس سوم نسبت خویشاوندی با طرف دیگر داشته باشد، کارشناس مزبور را رد نماید.

ج) هر یک از طرفین حق الزحمه کارشناس منتخب خود را خواهد پرداخت و حق الزحمه کارشناس سوم بالمناصفه به عهده طرفین خواهد بود.



رفرنس :

منابع خاص



نظر شما در مورد این محصول

نظر خود را بنویسید

بیمه آتش سوزی - بیمه سامان

نظر خود را بنویسید