سیستم های موجود در ایران
|
سیستم GM - Helix
هیبرید دوال تیپرد مناسب برای تمام استخوان ها
|
|
|
قطر 3.5 - 3.75 - 4.3 - 5
طول 8 - 10 - 11.5 - 13 - 16 - 18
|
سیستم GM - Drive
تیپرد مناسب برای استخوان های III و IV
|
|
|
قطر 3.5 - 4.3 - 5
طول 8 - 10 - 11.5 - 13 - 16 - 18
|
سیستم GM - Titamax
سیلندریکال مناسب برای استخوان های I و II
|
|
|
قطر 3.5 - 3.75 - 4 - 5
طول 7 - 8 - 9 - 11 - 13 - 15 - 17
|
برای اطلاعات بیشتر بر روی هریک از عکس های فوق کلیک نمائید.
|
- سطح Acqua و NeoPoros
- پلتفرم سوئیچینگ
- تنوع قطعات پروتزی
- گارانتی مادام العمر
- نداشتن کاوراسکرو در بسته بندی فیکسچر
** مطالب ذکر شده توسط واحد نقد و بررسی دندال به صورت کاملاً بی طرفانه و با استفاده از مستندات موجود نوشته شده است. **
کمپانی نئودنت دارای چندین سیستم متنوع می باشد که در حال حاضر جدیدترین سیستم آن با نام Grand Morse در ایران موجود بوده، سیستم GM نتیجه بیش از 20 سال تجربه و تحقیق در زمینه ایمپلنت های دندانی می باشد که خود دارای سه طراحی مختلف است:
- Helix
- Drive
- Titamax
فیکسچرهای نئودنت دارای بسته بندی ساده ای هستند و شما به راحتی می توانید فیکسچر را از داخل ویال خارج نمائید و یکی از نکات جالب ارائه پروتوکل استفاده باتوجه به مشخصات فیکسچر موردنظر و درج شده برروی بسته می باشد. بدین نحو که کد درج شده برروی بسته را در سایت www.ifu.neodent.com.br سرچ نموده و پروتوکل آن را دانلود نمائید.
مزایای سیستم ایمپلنتی Grand Morse:
1. استحکام و دوام طولانی مدت
فوندانسیون محکم و ثابت یکی از نکات کلیدی برای اتصال پایداری ایمپلنت-اباتمنت و در نتیجه موفقیت طولانی مدت ایمپلنت های دندانی می باشد که بواسطه ویژگی های زیر این امر در ایمپلنت های GM تامین شده است:
2. ثبات بسیار عالی در تمام انواع استخوان
سیستم GM دارای سه طراحی مختلف می باشد و برای تمام شرایط ممکن بهترین گزینه را ارائه داده است. بطوری که:
- فیکسچرهای Helix مناسب برای تمام انواع استخوان
- فیکسچرهای Drive مناسب برای استخوان های تایپ III و IV و فرش ساکت ها
- فیکسچرهای Titamax مناسب برای استخوان های تایپ I و II و نواحی بن گرفت شده مثل بن بلاک ها
اما نکته مهم و موثر در ثبات ایمپلنت های GM، سطح منحصربفرد Acqua می باشد. سطح آکوا نوعی سطح توسعه یافته SLA است که بسیار هیدروفیل بوده و بروز استئواینتگریشن موفق و در نتیجه ثبات عالی آن را حتی در شرایط ریسک پذیر از جمله استخوان های نرم و لود فوری تضمین می نماید.
البته تمامی فیکسچرهای GM با سطح NeoPoros عرضه می شوند. در این نوآوری سندبلاستینگ توسط پارتیکل سایزهای کنترل شده تحت شرایط زمان، فشار و سرعت کنترل شده انجام می گیرد و حفراتی یونیفرم و یکسان برروی سطح ایمپلنت ایجاد می نماید.
در مقیاس ماکرو: 15 الی 30 میکرومتر
در مقیاس میکرو: 0.3 الی 1.3 میکرومتر
* فیکسچرهای GM به دو صورت: سطح NeoPoros و یا سطح NeoPoros با پوشش Acqua عرضه می شوند.
3. ارائه زیبایی مطلوب بواسطه طراحی منحصربفرد
امروزه بیماران طالب درمانی با حداقل زمان موردنیاز و حداکثر زیبایی هستند و پروفایل پروتزی سیستم GM این قابلیت را برای کاربران خود فراهم نموده است بنحوی که برای شرایط تک دندان، فک کامل، لود سریع و یا دیرهنگام و همچنین انجام درمان های سنتی و یا دیجیتالی گزینه هایی ارائه داده است.
4. سهولت استفاده
فیکسچرهای GM دارای سایزبندی متنوعی بوده و قابل استفاده برای تمام شرایط ممکن می باشند و از طرفی ویژگی پلتفرم سوئیچینگ (پلتفرم پروتزی یکسان) منجر به حفظ استخوان کرستال، مدیریت هرچه بهتر، انتخاب راحت و خرید قطرهای مختلف قطعات پروتزی توسط دندانپزشک گردیده است.
همچنین از دیگر نکته های مثبت آن، امکان انجام جراحی تمامی مدل ها با استفاده از یک کیت جراحی واحد و داشتن یک اسکرو درایور و یک فیکسچر درایور واحد می باشد.
انواع مختلف سیستم Grand Morse:
1. Helix
مناسب برای تمام انواع استخوان
فیکسچر هلیکس دارای طراحی بدنه تیپرد (2 الی 12 درجه در قسمت کرونال و 16 درجه در قسمت کرونال) و هیبرید کانتور (سیلندریکال در قسمت کرونال و کونیکال در قسمت اپیکال) می باشد که این امر کاشت ورتیکال ایمپلنت را امکان پذیر نموده و باعث عدم آسیب به استخوان اطراف ایمپلنت در قسمت کرستال و درنتیجه پایداری و ارائه زیبایی مطلوب می گردد.
و داشتن اپکس فعال به همراه تیپ کوچک گرد و شیارهای هلیکال امکان لود فوری را فراهم نموده است.
همچنین طراحی داینامیک رزوه ها بطوری که رزوه های ذوزنقه ای شکل در قسمت کرونال در متراکم نمودن استخوان و رزوه های V شکل در قسمت اپکس با ویژگی Self-tapping در پرس تدریجی استخوان و در نتیجه ثبات عالی ایمپلنت در انواع استخوان نقش بسزایی دارد.
2. Drive
مناسب برای استخوان های تایپ III و IV و فرش ساکت ها
طراحی بدنه فیکسچر درایو به صورت تیپرد به همراه رزوه های دوتایی مربعی شکل بوده که این امر در افزایش سطح مابین فیکسچر و استخوان و درنتیجه استحکام اتصال و ثبات فیکسچر نقش دارد.
البته چمبرهای ریورس کاتینگ موجود در سرتاسر بدنه فیکسچر و اپکس گرد آن به همراه لبه های گرد تیز نیز در کاهش مدت زمان لازم برای کاشت فیکسچر و همچنین ثبات ایمپلنت نقش چشمگیری دارد.
3. Titamax
مناسب برای استخوان های تایپ I و II و نواحی بن گرفت شده مثل بن بلاک ها
طراحی بدنه تیتامکس به صورت سیلندریکال و رزوه های آن به صورت V شکل و دوتایی و اپکس Self-tapping بوده که این امر علاوه بر افزایش سطح مابین فیکسچر و استخوان، کاهش مدت زمان لازم برای کاشت فیکسچر، افزایش استحکام اتصال و ثبات فیکسچر منجر به عدم نیاز به استفاده از بن تپ و یا کانتور دریل شده است.
تهیه کننده: واحد نقد و بررسی و تحلیل دندال
تاریخ انتشار: 1396/12/15
منابع
Al-Nsour MM, Chan HL, Wang HL. Effect of the platform- switching technique on preservation of peri-implant marginal bone: a systematic review. Int J Oral Maxillofac Implants. 2012 Jan-Feb;27(1):138-45
Annibali S, Bignozzi I, Cristalli MP, et al. Peri-implant marginal bone level: a systematic review and meta-analysis of studies comparing platform switching versus conventionally restored implants. J Clin Periodontol. 2012 Nov;39(11):1097-113
Hsu YT, Lin GH, Wang HL. Effects of Platform-Switching on Peri-implant Soft and Hard Tissue Outcomes: A Systematic Review and Meta-analysis. Int J Oral Maxillofac Implants. 2017;32(1):e9-e24
Lazzara RJ, Porter SS. Platform switching: a new concept in implant dentistry for controlling postrestorative crestal bone levels. Int J Periodontics Restorative Dentistry. 2006 Feb;26(1):9-17
Rocha S, Wagner W, Wiltfang J, Nicolau P, Moergel M, Messias A, Behrens E, Guerra F. Effect of platform switching on crestal bone levels around implants in the posterior mandible: 3 years results from a multicentre randomized clinical trial. J Clin Periodontol. 2016 Apr;43(4):374-82
Novellino MM, Sesma N, Zanardi PR, Lagana DC. Resonance frequency analysis of dental implants placed at the posterior maxilla varying the surface treatment only: A randomized clinical trial. Clin Implant Dent Relat Res. 2017;00:1–6