سمان MTA بایوسرامیکی سفید Diadent - Dia-Root

  ناموجود 

خلاصه اطلاعات

محتوی بسته: یک عدد کپسول حاوی 0.5 گرم پودر MTA سفید + یک عدد میکسینگ پد + یک عدد اسپاتول

سفید رنگ

 * ضمانت تاریخ مصرف

 
موجود شد، مرا مطلع کن.

  • 1003-601
  • ناموجود
  • Free

diadent DIA-ROOT BIO MTA

DIA-ROOT BIO MTA

MTA Root Canal Repair Material

سمان DIA-ROOT BIO MTA، یک ماده ترمیم کننده روت کانال بایوسرامیکی با زیست سازگاری عالی می باشد، بطوری که در عین عدم تاثیر نامطلوب برروی میکروسیرکولاسیون بافت همبند، نواحی آسیب دیده روت کانال را به سرعت ترمیم و بازسازی می نماید و برای درمان بیماری های اندو و یا عوارض پیش آمده در طی درمان اندو می باشد.

  

کاربرد

- پالپ کپینگ

بواسطه زیست سازگاری، عدم ایجاد حساسیت و حلالیت بسیار کم، گزینه ای ایده آل برای محافظت از پالپ و جلوگیری از نفوذ باکتری ها به پالپ می باشد و همچنین تشکیل دنتین بریج را در مجاورت پالپ دندان تحریک می نماید.

- درمان پرفوراسیون

DIA-ROOT BIO MTA برای درمان و ترمیم پروفوراسیون ریشه و یا پرفوراسیون فورکال ایاتروژنیک (ناشی از درمان) قابل استفاده می باشد.

- پالپوتومی دندان های شیری

سمان بایوسرامیکیDIA-ROOT ، به دلیل ویژگی زیست سازگاری عالی، از نکروز و عفونت پالپ دندان جلوگیری نموده و از آن محافظت می کند.

- پر کردن روت کانال

این ماده دارای توانایی آب بندی و اثر ضد میکروبی عالی است و بواسطه تقویت فعالیت استئوبلاست ها، از نفود عوامل محرک و التهابی در روت کانال به بافت پری رادیکولار جلوگیری می نماید. همچنین سمان MTA دیادنت غیرسمی بوده و باعث ایجاد حساسیت و واکنش های التهابی در بافت پری اپیکال نمی شود و قادر به بازسازی آن می باشد.

diadent DIA-ROOT BIO MTA

ویژگی ها و مزایا

- زیست سازگاری بالا

- قابلیت مهر و موم و آب بندی بسیار عالی

- ایده آل برای دندان های قدامی بواسطه پودر MTA سفید رنگ

- دارای خاصیت آنتی باکتریال به دلیل داشتن pH قلیایی بالا (pH=12)

- هندلینگ و استفاد آسان

- مقاوم در برابر شستشو

- مدت زمان مناسب برای ست و سخت شدن آن (حدود 45 دقیقه)

   

راهنمای استفاده

1. پودر و آب مقطر را بر روی میکسینگ پد با نسبت 0.5 گرم پودر / 0.225 گرم (سی سی) آب (معادل 4-5 قطره) مخلوط نمائید.

2. پودر و آب مقطر را به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید تا تمام ذرات هیدراته شوند و مخلوط خمیر شکل غلیظ بدست آید.

* اگر مخلوط سفت و یا خشک شد، به مخلوط آب مقطر را اضافه کنید.

2. خمیر بدست آمده را در MTA کریر بریزید.

4. خمیر بدست آمده را به کمک MTA کریر در محل درمان موردنظر اپلای نمائید.

diadent DIA-ROOT BIO MTA

تصاویر گرفته شده توسط میکروسکوپ الکترونی (SEM)، توانایی سیلینگ بسیار عالی سمان MTA بایوسرامیکیDIA-ROOT  پس از هیدراتاسیون را بخوبی نشان می دهد.

diadent DIA-ROOT BIO MTA

محتویات بسته: یک عدد کپسول حاوی 0.5 گرم پودر MTA سفید + یک عدد میکسینگ پد + یک عدد اسپاتول



رفرنس : 1003-601

مشخصات

  • DiaDent
  • کره جنوبی

منابع خاص

محصول جدید



نظر شما در مورد این محصول

نظر خود را بنویسید

سمان MTA بایوسرامیکی سفید Diadent - Dia-Root

نظر خود را بنویسید

Title

Text