آشنایی با ایمپلنت
Recent blog posts
چگونه جراح دندانپزشک خود را انتخاب کنید؟
جراح دندانپزشک برای کاشت ایمپلنت باید مهارت، تخصص و تجربه کافی داشته باشد.
برای انتخاب جراح دندانپزشک خود از داشتن مدارک در دوره های تخصصی کاشت ایمپلنت و میزان موفقیت جراحی های وی اطمینان حاصل کنید. تجربه دندانپزشک و گذراندن دوره های تخصصی حتی پس از فارغ التحصیلی برای افزایش تجربه و کسب مهارت های بیشتر ضروری است. بدین منظور می توانید با پرسش سوالاتی از نحوه درمان خود و مهارت جراح دندانپزشک آگاهی کسب کنید.
پوسیدگی دندان و ایمپلنت
پوسیدگی دندان توسط بیشتر مردم تجربه می شود. اگر پوسیدگی مورد بی توجهی قرار گیرد و از پیشروی آن جلوگیری نشود، مشکلات زیادی را مانند از دست دادن دندان، بیماری های لثه و... ایجاد می کند. خوشبختانه امروزه با کمک ایمپلنت مشکلات از دست دادن دندان برطرف می گردد.
ایمپلنت دندانی در مقایسه با دسته دندان
از رایج ترین روش های جایگزینی دندان از دست رفته، کاشت ایمپلنت و یا استفاده از دنچر می باشد.
در ادامه به بررسی ویژگی های این دو روش می پردازیم:
پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت چگونه انجام می شود؟
در گذشته، کاشت ایمپلنت برای بیمارانی که تراکم بافت لثه و استخوانی کمی داشتند مناسب نبود، زیرا احتمال زیادی برای از دست دادن ایمپلنت وجود دارد. اما امروزه راهکار جدیدی برای افزایش تراکم استخوان ایجاد شده است.
چه افرادی برای کاشت ایمپلنت مناسب می باشند؟
بیماری که دارای یک یا چند دندان از دست رفته یا آسیب دیده است می تواند با کاشت ایمپلنت، دندان خود را جایگزین کند. اما سلامت جسمی و مراقبت های پس از جراحی در موفقیت آمیز بودن کاشت ایمپلنت بسیار تاثیر گذار است.
مزایای ایمپلنت دندانی
از دست دادن دندان علاوه بر از بین بردن زیبایی لبخند، باعث مشکلات جدی دیگری نیز می شود.
مشکلات بهداشت دهانی، از دست دادن بافت لثه و ابتلا به بعضی بیماری ها با از دست دادن دندان و یا داشتن دندان های آسیب دیده و ناسالم در ارتباط می باشد. خوشبختانه امروزه، دندانپزشکان می توانند با کمک ایمپلنت های دندانی، دندان از دست رفته را جایگزین کنند.
بهترین ایمپلنت ها
دندال بهترین راه شناخت سیستم های ایمپلنتی و انتخاب ایمپلنت مناسب موجود در ایران می باشد: